Tack för i år

oldradioJenneboradios årskrönika blir kort och koncis i år. Det här var det bästa året någonsin. I alla fall ur det här perspektivet. Förutom de sedvanliga onsdagssändningarna har program som Söndag i sängen (med morgonpigga maratonsändarna Malte Nordlöf, Emma Hulander och Gustav Kamensky) och Nyvaket (med ännu morgonpiggare parhästarna Elias Håkansson och Gustaf Wallinder), dykt upp i tablån under hösten. I somras handlade det om tre dagars direktsändning från Sveriges Kommunalpensionärers årsstämma i Örebro och en livesändning en magisk kväll från Kopparbergs gård i Närkesberg.  Och så för tredje året i rad; Festivalradion från Live at Heart i Örebro i september!

Nu går vi in i 2015 med gott hopp om att det ska bli  ytterligare några steg framåt för Sveriges minsta radiostation. Om vädrets makter inte krånglar till det under senvintern, är det tänkt att studiobygget i Hampetorp ska komma igång i början av mars så med lite tur kan det bli invigning till Valborg!

Samarbetet med Radio 94,3 fortsätter, liksom det med Östernärkebladet. Och ytterligare något projekt ska det säkert kunna bli även under nästa år!

Med det önskar jag alla lyssnare och intressenter ett riktigt Gott Nytt År!

PS Det går fortfarande bra att donera en valfri summa i radiolicens här till höger, och därmed få en VIP-inbjudan till studioinvigningen i vår…