Nu händer det grejer!

harenochvipan  031

Det började som en slags ljuddagbok i slutet av 2008. Tre år senare blev det livesändningar över internet. Sedan byggdes det på med sändningar från Live at Heart (liksom från en del andra evenemang av skiftande karaktär).  Och plötsligt fanns Jenneboradio både på webben och FM-bandet. Visserligen bara för en helg, till att börja med. Men mycket vill som bekant ha mer och sedan en tid är det nu regelbundna sändningar över såväl nätet som luftradion (Radio 94,3) som gäller.
Regelbundenheten har hittills bestått av programmet TJUETTÅTRETTI som sänds på onsdagskvällar. Fast nu händer det som sagt grejer. Och det är tack vare Elias Håkansson och Gustaf Wallinder som kört igång morgonprogrammet NYVAKET mellan kl 6:30 och 7:30 på tisdagarna. Kan de, kan väl jag, tänkte jag häromdagen och lovade att köra en upplaga av NYVAKET även på måndagar. Förutom TJUETTÅTRETTI då.

Här kunde väl det hela ha stannat, om inte sommarvikarien/korrespondenten Malte Nordlöf, plötsligt knackade på kontorsdörren och undrade om det kunde vara av intresse för Jenneboradio att ha ett fyra timmar långt söndagsprogram i tablån? Och det kunde det!

Därav kommer det sig att man från och med den 16:e november kan få  njuta av SÖNDAG I SÄNGEN mellan klockan 10 och 14. Så visst händer det grejer.  I alla fall under fyra, av veckans sju dagar 🙂

PS. Alla jobbar gratis i det här projektet. De kostnader som ändå finns (STIM, webbhotell, teknik, mm) står jag och några entusiastiska lyssnare för. Men fler kan göra mer och vill du vara med och stötta det här projektet, får du gärna klicka på den gula knappen. 25 kronor i månaden kan det väl vara värt? Du kan självklart välja ett annat belopp om du vill. Och du kan när som helst avsluta ditt abonnemang.


Välj ditt belopp här!
–lätt att ändra, om du ångrar dig–