Framtiden. Det beror på.

flygandefgl  499Det sägs att utan visioner kan man lika gärna lägga ner. Om man inte har en dröm eller ett mål, blir ens färd bara ett irrande genom tiden och rummet. Har man tur blir det bra, annars blir det på ett annat sätt.

Vilken är då visionen för Jenneboradio? Just nu så funderar jag mycket på det. Fram till nyligen så var visionen att få ut regelbundna direktsändningar med bra ljudkvalitet, på en fast tid i veckan,  och en produktion i övrigt som jag kan stå för.  Och där är vi. Jag och min radiostation. Men det konstaterandet i sig, kommer inte att kunna ta det här projektet särskilt mycket längre. Det behövs ett nytt mål, en ny vision.

De senaste veckorna har sändningarna även gått ut över FM-bandet med hjälp av Radio 943 i Kumla. Det var lite skakigt med tekniken de första gångerna men nu har vi hittat ett sätt som både är stabilt och låter bra. Och plötsligt är det som egentligen bara var ett litet bonusprojekt, en möjlig parameter i konstruerandet av Vision2015.

Alltså ingår regelbundna sändningar på FM-bandet, parallellt med streamingen på nätet, som en del i visionen. Utöver det då? Ska det vara fler sändningar? Andra tider på dygnet? Samma som nu fast längre? Fler röster –som gäster eller medarbetare?  Och ekonomin, hur löser man den? Inget är ju gratis, inte ens den nuvarande verksamheten.  –Fescha, som närkingen säger. Det finns en del att fundera på. Och det gör jag.   Fortsättning följer…

Vill du veta mer? Eller är du sugen på att lägga dig i? Hör av dig i så fall. Om du känner att du utan tvekan vill bidra ekonomiskt, trots att du inte vet mer än att det troligen kommer att kosta pengar, är du välkommen att ge ett bidrag genom att klicka på den gula knappen till höger.