En Valborg Special och en MM, tack!

Visserligen har vi haft en försmak av sommaren redan, men rätt ska vara rätt och först måste vi fira in våren, innan den blomstertid kan få komma till oss på riktigt!

För Jenneboradios del innebär det att sändningen av programmet ”Tjuettåttretti” på Valborgsmässoafton, endast kan höras via Radio 94,3. Alltså på FM-bandet, 94,3 MHz som det heter på radiotiska. -Kumlaradion, som det heter på närkingska! Kl 21:30 på Valborgsmässoafton med repris lördag fm 09:30.
Programmet kommer självklart att handla om våren. Fast det blir nog mer av filosofiska funderingar än praktiska tips om beskärningar, sådd och fästingjakt.

Dagen efter, 1:a maj, bjuds det på MM i två timmar, med start klockan halv nio på morgonen. MM betyder MajMorgon, för den som undrar. Programmet tar ett stadigt tag i den ena (och äldsta) av de två profana helgdagar vi har i det här landet. Bland annat får du höra om det lilla samhället där det bara var lugn och ro vart sjunde år, då första maj inföll på en söndag.

Telefonen står öppen under hela sändningen för den som vill ringa direkt till programmet och lägga sig i redaktör Jennebos funderingar. 0760-28 08 01 är numret. Och programmet sänds både på Radio 94,3 och över webben.

Vi hörs i Jenneboradio torsdagen den 1:a maj, klockan 08:30. Lyssna här på sidan, eller via Radio 94,3 på FM-bandet eller på http://mixlr.com/jenneboradio